Saturday, August 9, 2008

Siapa Yang Sepatutnya Ada Pada 16 Ogos?

16 Ogos 2008 (Hari Penamaan Calon P.44 Permatang Pauh) merupakan satu detik bersejarah, kerana insyaAllah akan dihadiri kesemua pemimpin-pemimpin Pakatan Rakyat.

Terbayang dalam khayalan saya, jika sof hadapan perarakan nanti akan dipenuhi 'ikon-ikon' kecintaan rakyat ini. Diantaranya..... :

Ikon paling penting sekali
DSAI
(Calon PKR di P.44 Permatang Pauh)

YAB Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat

YB Lim Kit Siang


Dato' Dr Haron Din


YB Dato' Seri Tuan Guru Hj Abd Hadi Awang

YB Dato' Seri Wan Azizah


YB Karpal Singh


YB Ust Nasharuddin


YB Dato' Hj Husam Musa


Syed Husin Ali


YB Azmin Ali


Hj Mohamad Sabu


Ust. Hj Ahmad Awang


YAB Lim Guan Eng


YB Saifuddin Nasution


YB Nurul Izzah


YB Solahuddin Ayub


Kehadiran mereka ini, insyaAllah akan memberi petanda kepada keutuhan Pakatan Rakyat....

Salam perjuangan...

3 comments:

simba said...

ore PAS x payoh g la bui ko DAP jah g......dan ore PAS x yah kuar ngundi kito seroh ko takdir ALLAH menentukan nasib NUAR.....sbb byk doh keburukan yg dibuat kpd ISLAM dr kebaikan yg terbaru dio x komen apo2 pasal ISLAM nok keno munoh ko nate MAJLIS PEGUAM......baso benggong.......takbir

Anonymous said...

Kalu kawe perwakilan, kawe nak cadang Muktamar PAS ke-54 pada tahun ini ditunda ke bulan Okt. bagi menyempurnakan perarakan calon PRK. P044 pada 16 Ogos 2008, nanti.

Sebab PAS tak penting, Anuar Ibrahim lebih penting segala-galanya. Tiada Anuar tiada Islam. Tiada Anuar tiada pemimpin yang dapat dikaitkan dengan isu liwat.

Anonymous said...

Cadangan yang amat baik. Dalam kita sepakat kita harus dilihat memang sepakat. Kita sedang memulakan satu sejarah. Jangan ada yang tertinggal dalam paparan detik ini.